tiistai 25. marraskuuta 2014

Tervetuloa!

Minulla on onnea, että olen kasvanut syöden monipuolista ja hyvää ruokaa. En tiedä, mitä on tapahtunut, mutta ajan myötä turkkilainen ruoka on jäänyt yhä vähemmälle keittiössämme. Haluaisin, että meillä syödään monipuolisemmin. Katsotaan ryhdistäydynkö blogin avulla ja ehkä samalla, kun meillä tehdään monipuolisempaa ruokaa, moni muu löytää uusia ideoita omaan keittiöönsä.

Jaan täällä enimmäkseen äidiltä, sukulaisilta ja naapureilta opittuja reseptejä. Resepteissä ei yleensä ole tarkkoja mittoja, mutta yritän kirjoittaa mahdollisimman tarkasti, mitä laitan ja kuinka paljon. Saa tietenkin muokkailla reseptejä oman maun mukaan. Muokkailen itsekin niitä. Jonkun verran etsin ideoita myös netistä ja aion jakaa kokeilemiani reseptejä kanssasi.

Ehkä tulee yllätyksenä, mutta äitini ei ole käyttänyt paljon muuta kuin perusmausteita, kuten suolaa, pippuria, paprikajauhetta ja juustokuminaa. Silti hän on paras kokki ikinä:) Niin, äidit ovat!

Turkki on monikulttuurinen maa ja tietysti ruokakulttuurikin on erilainen Turkin eri osissa. Minä olen kotoisin Ankarasta, eli Turkin keskiosasta. Äitini on kotoisin kylästä, joka sijaitsee vähän pohjoisemmassa Ankarasta. Iskänikin oli kotoisin sieltä päin, vähän isommalta paikkakunnalta. Nämä asiat, mistä kirjoitan, liittyvät minun elämääni, niin kuin olen itse kokenut, erityisesti sen alueen (ruoka)kulttuurin.

Kommentoi tai kysele rohkeasti. Yritän olla avuksi parhaani mukaan.

Toivottavasti nautit uudesta blogista!

3 kommenttia:

  1. blogisi lähti seurantaan. odotan innolla reseptejä!

    VastaaPoista
  2. 1xbet korean - legalbet.co.kr
    1xbet korean - legalbet.co.kr. Deposit bonus 100% welcome bonus 100% bonus up 1xbet app download to 200€ - 1xbet korean.

    VastaaPoista